10 Eylül 2011 Cumartesi

ŞİMŞEK MEKKUİN İZLE

ŞİMŞEK MEKKUİN gerçekleştirmek şimşek mekkuin olan Simek mekkuin Türk izle full izle, full izle şimşek mekkuin çizgi film gök gürültüsü, donmadan tam ekran şimşek mcquen izle, şimşek mcquen izle arabalar video oyunu oldu Mekki, şimşek mekkuin full online izle, ve hikaye izlemek Pixar bir film bir devamı olarak başladı yazdığı, şimşek mekkuin Piston Kupası sezon başında yanında bulundu. Radiator Springs vatandaşların yardımıyla, McQueen, Mater ve Fillmore artan geri ırk, Doktor, powersliding piston turnuva başlatmak için onun arayışı hazırlanıyor ders almak. Bir kez daha ondan nefret yeteneğini, Chick Hicks, Yıldırım, bir Piston Kupası Şampiyonası çalışan bir tahriş yapmak. Civciv askere, söz konusu başlık için DJ ve suçlu Yol Tehlikeler yardımıyla korkan, Wingo, Boost, Snot Rod Radiator Springs, McQueen kaçırmak için araba aynı kabadayı, Interstate 40 Mack McQueen keşmekeş detoured. Malları satın almak ve suçluların adalet getirmek için yapabileceğiniz önce Yıldırım, bir sonraki yarış göndermek için bir çılgınlık içinde Chick. Radiator Springs, bir Grand Prix bir daha Piston Kupası yarışında LA Yıldırım izledi Chick zordur. Bu olay kazanan, onun ikinci sezonunda Piston Kupası Yıldırım.

Yıldırım sonunda, Mater ve Sally almak için ülke çapında bir kutlama seyahat etmeye karar verdi. O, bu Yıldırım olmadığını işaret, o kupa var, ama sorulduğunda iyi bir, Doc Hudson, kendi üç Piston Kupası yanındaki efsanevi klinik koyarsanız.

Hala Pas-Eze mekkuin şimşek tarafından desteklenen rağmen, oyuncu modu, Atari modu, VS kurtarmak ve Chika McQueen, açma boya onu oynamak edebiliyoruz. Pixar ve John Lasseter ve Joe Ranft ve yönetilen tarafından üretilen Modu.Otomobiller 2006 Amerikan animasyon aile filmi. Bu yedinci Pixar tarafından son filmi için Disney Pixar ve Disney film tarafından satın alınmıştır edilir. Antropomorfik otomobil ve diğer araçlar, (onun son olmayan belgesel özelliği), Bonnie Hunt, Cheech Marin, Jenifer Lewis, Tony Shalhoub, John Ratzenberger, George Carlin, Owen Wilson, Paul Newman, tamamen doldurulan bir dünyada Set Diğerleri şimşek mekkuin oyunları gibi özellikleri, Larry Cable Guy , Top Gear, Jeremy Piven ve Michael Keaton Jeremy Clarkson, NPR Araba Tartışma dahil olmak üzere birçok ünlü isminden sesiyle Richard Petty, Dale Earnhardt Jr, Bob Costas, Darrell Waltrip, Jay Leno, Michael Schumacher, Tom ve Ray Magliozzi ve Mario Andretti. Film ayrıca döküm sonra ikinci Pixar film için Bir Böceğin Yaşamı tamamen olmayan insandır.

Araba ve Concord, Kuzey Carolina 26 Mayıs'ta Lowe Motor Speedway, 9 Haziran 2006 tarihinde verilen genel olumlu yorumlar 2006 ilkti. En iyi animasyon filmi ödülü ve en iyi animasyon filmi dalında Altın Küre Ödülü'ne aday olmak üzere iki Akademi Ödülü vardı. 2007 sonlarına doğru, 7 Kasım 2006 tarihinde DVD ve Blu-ray bırakın. 5000000000 $ tahmini satış ile birkaç ölçekli modeller de dahil olmak üzere otomobille ilgili mal, satılık mal kayıtlarına • Bir Disney Pixar filmi dayanıyordu. [2]

Devamında, iki araba, üretim sırasında ile 24 Haziran 2011 tarihinde vizyona girecek. [3] antropomorfik aracın bir dünyada gerçekleşiyor. Kıdemli Film Strip Weathers, çok yıllık runner-up Chick Hicks, beraberlikle sona erdi Piston Kupası Şampiyonası arasında emekli bir üçlü ve çaylak mekkuin şimşek son yarışı izlemek başladı. Los Angeles International Speedway izlemek için yarıştan sonra bir hafta eşitliği bozmak. o, onun Pas-Eze, eski otomobiller için bir pas tedavi ve ona kârlı sponsorluk unglamorous Chika Yıldırım terk izin izin King'in gerçekleştirilmesi gibi yarış kazanmak için umutsuz takımın sponsoru araba. Kaliforniya'daki en kısa sürede uygulamaya başlamak için istekli, Yıldırım tüm gece, Mack, push üzerinden büyük kulesi gitti.

Mack onu McQueen römork görülmemiş geri bir çete kurbanı oynamak için, bir pervasız sokak yarışçıları Kenny G'nin "Songbird" uyku uyurken damla yapma, başını iki yana salladı. McQueen ve kayıp, sen Radiator Springs harap şehir bir panik içinde uyanmak daha fazla trafik, biter. Yerel şerif ile bir kaza yanlışlıkla McQueen yol kentin ana yol gözyaşı. Ben Radiator Springs çalıştım ertesi gün hemen bırakmak ilk şehir hakim ve doktor, Doc Hudson, içinde mekkuin şimşek tutuklandı, ancak yerel bir avukat, Yasemin Carrera ısrarı üzerine, repave oldu bir doktor olarak yol yerine cümleler onu toplum hizmeti.

mekkuin başlangıçta yıldırım, ancak özensiz bir iş ile acele deneyin şekilde, yeniden başlamak ve engebeli karışıklık yapmak zorunda kaldı. gün geçti, o köylülerin çoğu ile arkadaş olduğunu ve geçmişten öğrenirler. Radiator Springs, Route 66 boyunca uğrak, ama bir kez ABD şehre yakın çevredeki insanlarla Interstate 40, etkili iş inşaat kaydetmek ve Radiator Springs kasabasının sakinleri izin izin verdi, bir takım nedenlerden, haritadan sildi . Hatta McQueen, Doc Hudson Hornet Müthiş, ciddi bir kaza, Piston Kupası şampiyonu üç kere sonra, 50 yıl önce kariyerinin sona erdi yarışma dışı kaldı, ama aslında ana yarış kalır olduğu ortaya çıktı. Kaza çok çabuk ağrı kalır ve şimşek mekkuin taleplerini onu tren reddettiği olduktan sonra yarış topluluk bırakmak nerede Ama bu.

Sally ve yeni arkadaşları ile bir cross-country gezi ve cesaret başarıyla McQueen ve şehir yeni lastik ve ekipman yerel mağazaları ziyaret onu çözmek için, fazladan bir gün geçirdi için. gece boyunca, Mack ve Yıldırım, Doktor ve Yıldırım, istemeye istemeye onun korku çoğu tarafından ihbar köyde medya yakınsama, bu Kaliforniya için yola çıkıyor. Sally ve Doc sadece diğer kasaba halkı McQueen gitti görmek için bir utanç olduğunu düşünüyorum ağrı hissediyor. neon şehrinde evlerine emekli ve şehir önceki sessizlik geri döndüğünde, McQueen, Doc, ne kadar ben bunları istemiyorum önemi var.

Bir kravat kesici yarış ile başlayalım, McQueen ve düşüncelerini Radiator Springs geri sürüklenen tutmak, o iyi bir performans uzak ilerliyordu. - tekrar eski yarış renklerle donatılmış - McQueen yeni ekip şefi iş olarak onun yeni arkadaşlar ve Doktor, onun pit ekip keşfetmek için şaşırdım olarak hizmet gelmek için Mack ile birlikte olduğunu. varlıklarının hatırlattı ve teşvik edilmektedir tarafından öğrenilen hileler, McQueen, kirli taktikler Chick Hicks sayacı ve bir yarış yol sürüş alır. Son tur, Civciv, Kral her zaman yorgun, amaçsız arkasında terbiye ve o Kral Koç rotadan gönderildi, çok ciddi yıkıcı ve korkunç kaza devrilme, kalabalık çok daha fazladır. McQueen, Kral ve Chick bitiş çizgisine kısa durdurmak sadece bırakarak, Doc bulunuyor Piston Kupası yarışında sulu görünümünden kaza hatırlar. Onun son yarışı tamamlandı ve McQueen sonra onuru ile emekli oldu ve kalabalık kral itmek hattı üzerinden tadını çıkarmak için bir yol geri kalanı ters çevirir. Bu tavuk söz konusu olduğunda, onun zafer reddeder ve onun Piston Kupası zaferi içi boş ve anlamsız, öfke kasten Kral sıkıştırma için ödül töreninde sahneden yuhalanınca işlenir. Chika Kral ve eşi, sportmenlik için kalabalık McQueen gelen basın ve övgü. Değil sponsorluk teklif olduğunu Chika McQueen Pas-Eze ekiple devam getiren, o uzakta görünüyor dedi. Geri köy ve ekibi yenilemek için orada işletmeler için McQueen, Radiator Springs merkezine taşınmaya karar verdi.

Kapanış kredi sırasında, bir drive-in "Oyuncak Araba Hikayesi" (Toy Story), "Monster Trucks, Inc," Pixar film klipleri ve görmek (Monsters, Inc) ve otomobil tarzı araç karakteriyle Bir Böceğin Yaşamı olarak verilir.

Günlük bir gazetenin ön sayfasında çıkış, birkaç sahneleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder